Рятувальники вивільнили зі снігових заметів 6 одиниць техніки

  2 березня о 09:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Парипси Попільнянського району необхідна допомога людям, які на автомобілі Mitsubishi з’їхали в кювет.

   Про це рятувальників сповістив очевидець, який проїжджав повз місце події. На допомогу було направлено відділення рятувальників 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік.

  З’ясувалось, що несприятливі погодні умови того дня ускладнювали керування транспортним засобом. Дорога була слизькою і, не зважаючи на помірну швидкість руху, легковик опинився в кюветі. Приєднавши автівку тросом до пожежного ЗІЛа, рятувальники відбуксирували її на проїжджу частину. Водієві легковика та двом пасажирам допомога медиків не знадобилася.

  Вже ввечері о 21:25 вантажний автомобіль перекрив рух транспорту на проїжджій частині поблизу с. Поліське Коростенського району. Водій звернувся по допомогу до рятувальників. На місці події з’ясувалося, що вантажівку через погодні умови занесло, і вона разом з причепом зупинилася поперек дороги. За допомогою троса рятувальники розвернули великогабаритну автівку та допомогли їй продовжити рух.

  Вже вранці 3 березня рятувальне відділення частини спеціальної техніки в Житомирі відбуксирували на пологу частину дороги автомобіль «Нової Пошти», якому не вдавалося виїхати вверх по похилій дорозі.

  Цієї ж доби на 138 км траси Київ-Ковель Коростенського району та у Житомирі рятувальники вивільнили зі снігових заметів ще 2 легковика, а в Коростишеві відбуксирували вантажівку, яка перестала працювати під час руху по одній із вулиць  міста.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням у період негоди бути особливо обережними та утриматися від поїздок на власному транспорті за межі населених пунктів.

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Суббота, 03/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework