Крики "ганьба", плакати, засудження дій силовиків, заклик до участі в марші в Києві: житомирські активісти під стінами ГУНП Житомирщини

    У понеділок, 5 березня, під стінами Головного управління Національної поліції в Житомирській області, зібралися мітингувальники.

 

   Активісти з плакатами та криками "Ганьба" виступають проти насильницьких дій силовиків — побиття мітингувальників, яке трапилося цієї суботи, 3 березня в Києві.    

  «3 березня влада перейшла межу. Силовики, правоохоронці мають оберігати спокій та мир співгромадян, своїх співвітчизників, а натомість все відбулося з точністю та навпаки.

  Ми дуже хочемо дізнатися відповіді на такі питання:

  Чи брали участь в ганебній акції співробітники ГУНП в Житомирській області, взагалі правоохоронці області?

  Чи брали участь у жорстоких подіях цієї суботи військовослужбовці Національної гвардії, яка дислокована в Житомирі?

  Ми закликаємо всіх активних, небайдужих громадян взяти участь у марші в Києві, який пройде 18 березня цього року. Ми маємо всі вийти і сказати владі "геть".

  Окрім того, ми вимагаємо відставка Міністра внутрішніх справ України Авакова та усіх, хто давав прикази та причетний до побиття людей під стінами Верховної Ради з березня.

  Вся ця ситуація яскраво показує рівень наших правоохоронних органів, силовиків та всієї влади», зазначають активісти.

  Варто зазначити, що житомирський активіст Роман Кучер наразі веде онлайн-трансляцію на своїй сторінці в мережі Facebook, де можна прослідкувати перебіг подій цього мітингу та побачити все в режимі реального часу.   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework