Закупівля автобусів, заміна труб опалення та освітлення міста: великі проекти місцевої влади

   У вівторок, 13 березня, в приміщенні Житомирської міської ради відбувся брифінг за участі міського голови Сергія Сухомлина. Керівник міста відповідав на питання представників місцевих ЗМІ. Окрім того, він розповідав про великі цьогорічні проекти, які заплановано реалізувати в Житомирі.

 

  «Вже виділені кошти на закупівлю автобусів, вони вже є. Приблизно 50 мільйонів гривень вільних коштів лежить на депозитах. Наразі ми чекаємо підписання договору на постачання автобусів. Далі нам потрібно зробити передоплату у розмірі близько 40 мільйонів гривень. На цей проект кошти вже виділені».

   Розповів очільник міста і про інші масштабні та важливі проекти, на якими зараз ведеться робота: «Цього року в нас почнеться заміна труб опалення в мікрорайоні Малікова та в інших мікрорайонах міста. Це по міжнародному проекту. По цьому проекту місто, звісно ж, теж виділяє кошти на співфінансування зі свого бюджету.

  Окрім того хочу відзначити ще й великий проект по освітленню Житомира. Зараз допрацьовується вже повністю тендерна документація, якою займається робоча груба. Наступного тижня ми вже чекаємо оголошення міжнародного тендера на заміну освітлення нашого міста. Також нам потрібно буде закласти кошти, десь близько 5 мільйонів гривень на співфінансування по цьому проекту.    

   Нагадаємо, що на цьому ж заході міський голова акцентував на тому, що цьогорічний бюджет розвитку, який запланований,  менший аніж бюджет розвитку 2017-го. «Але, водночас, у нас ще є потенціал, на яки ми теж розраховуємо.  Цього року було прийняте рішення для приватизації досить великої кількості об'єктів. Їх продаж здійснюватиметься через систему ""Прозорро" та через аукціони», — зазначив Сергій Сухомлин.

 
Фото: Житомирська міська рада

 

Последнее изменение Четверг, 15/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework