Житомирський онколог розробив мобільний додаток для пацієнтів

  Житомирський лікар-онколог розробив мобільний додаток, що допомагає готуватися до обстеження. Своєчасна діагностика – запорука ефективного лікування хвороби. Сергій Поліщук працює ендоскопістом та щодня консультує пацієнтів.

 

  Аби спростити підготовку до обстеження та допомогти зрозуміти більше про хід про хід процедури, — онколог власноруч розробив перший в Україні мобільний додаток. Торік у Житомирі виявили п’ять сотень випадків колоректального раку, йдеться у сюжеті СК1.

Захворювання протікає безсимптомно, якщо люди своєчасно не обстежуються, то утворені пухлини можуть вбити хворого. Березень – місяць колоректального раку. Медики  житомирського онкодиспансеру проводять цикл профілактичних оглядів. Лікар наголошує, що неправильне харчування, тобто надмірне споживання тваринних білків та регулярне переїдання може призвести до онкозахворювань.

  «Наш спосіб харчування, та кількість їжі, яку ми вживаєм, той характер харчування, воно призводить до розвитку поліпів, а потім до утворення колоректального раку» — розповів лікар-ендоскопіст  Житомирського обласного онкологічного диспансеру Сергій Поліщук

  У Житомирі пройти обстеження можна в обласному онкологічному диспансері, у обласній лікарні ім. Гербачевського та в міській лікарі №2.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework