Майже в самому центрі Житомира трапилася ДТП за участі тролейбуса, легкового авто та ГАЗелі. ФОТО

    На жаль, дорожньо-транспортні пригоди в Житомирі - не є незвичним або рідким явищем. Особливо часто ДТП трапляються на перехресті вулиць Київської та Івана Мазепи (ред. колишня Мануїльського). Не став винятком вечір сьогоднішньої пʼятниці. На цьому ж місці, близько 17:00, трапилася чергова ДТП.

  «Зіштовхнулися три види транспорту: тролейбус, ГАЗель та авто моделі Nissan. Наразі всі обставини події зʼясовуються. Детальнішої інформації ми повідомити ще не можемо, за нею варто звертатися до нашого прес-центру», - зазначив працівник патрульної поліції, який з колегами приїхав і працював на місці ДТП.
  Нагадаємо, що 21 березня, кілька днів тому, тут теж вже траплялася дорожньо-транспортна пригода. «На розі вулиць Івана Мазепи (ред. колишньої Мануїльського) трапилася ДТП. Травмованих немає. Причиною цієї дорожньо-транспортної є зовсім не те, що хтось їхав на червоне світло, а навпаки тому, що один транспорт різко зупинився, а за ним різко загальмував й інший транспорт. Зіштовхнулися автомобілі Hyundai та ВАЗ», — зазначили тоді поліцейські, які одразу прибули на місце події.

kd23031811 5

kd23031811 2

kd23031811 3

kd23031811 4

Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework