Понад 3 тонни бурштину та верстати для його обробки вилучено в Олевську у місцях нелегальної скупки прокуратурою спільно із правоохоронцями

  Прокуратура Житомирської області спільно з органами правопорядку продовжує системну протидію незаконному видобуванню та збуту корисних копалин загальнодержавного значення  - бурштину.

 

  У середу, 21 березня 2018 року, під час проведення оперативних розшукових (слідчих) дій прокуратурою області спільно із Управлінням Служби безпеки України в області проведено низку санкціонованих обшуків в Олевську та інших населених пунктах району у місцях скуповування незаконно видобутого бурштину.

  Під час обшуків виявлено та вилучено понад 3 тонни незаконно здобутого коштовного каміння, верстати для його обробки та інші засоби.

  Наразі проводяться усі необхідні слідчі дії, встановлюється причетність до незаконного скуповування інших осіб.

  Під процесуальним керівництвом прокуратури області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного видобування на території Олевського району корисних копалин загальнодержавного значення, за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 240 КК України.

  Досудове розслідування проводить слідчий відділ УСБУ в області. 

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework