Артилеристи 30-ої бригади: Повинні бути готовими до будь-якого сценарію в нинішній війні

  З військовослужбовцями реактивно-артилерійських підрозділів 30 окремої механізованої бригади в черговий раз проводилися заняття з бойової підготовки.

  До тактико-спеціальних навчань було залучено весь особовий склад визначених підрозділів, починаючи командиром дивізіону, який лише після отримання пакету з вихідними даними міг прийняти рішення та віддати відповідний наказ командирам батарей.

  «Якщо українська артилерія сьогодні не працює, відповідно до мінських домовленостей, то це не означає що ми взагалі нічого не робимо, більше того наші розрахунки в два рази швидше виконують нормативи, часові показники до яких вказані в настановах. - в ході сьогоднішньої роботи заявив заступник командира бригадно-артилерійської групи частини. - Подібні заняття ми проводимо регулярно зі всіма підрозділами БРАГу, адже повинні бути готовими до будь-якого сценарію в нинішній війні».

  Серед наших "реактивщиків" є й ті, які брала участь під час важких боїв у 2014 та в 2015 роках, тому як діяти в нестандартних ситуаціях, які умовно траплялися сьогодні не один раз, знають не з книжок та «методичок», а – з життя.

n 26031821 1

n 26031821 1

n 26031821 1

n 26031821 1

n 26031821 1

Джерело: 30 ОМБ

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework