Прокурор Житомирщини: Ми маємо подолати негативні тенденції та посилити протидію контрабанді наркотиків і зброї

   У середу, 28 березня 2018 року, прокурор Житомирської області Любомир Війтович провів оперативну нараду, на якій обговорено стан протидії правоохоронних органів області контрабанді наркотичних засобів та зброї.

 

   У нараді взяли участь і виступили заступник прокурора області, начальник та керівник оперативно-розшукового підрозділу Північного регіонального управління Державної прикордонної служби в області, т.в.о. начальника відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в області, а також начальник управління нагляду у кримінальному провадженні та начальник відділу прокуратури області.

   Відкриваючи оперативну нараду, прокурор області Любомир Війтовичзазначив, що винесене для обговорення питання відіграє особливе значення для Житомирщини, яка має кордони з іншими державами тає територією розміщення військових частин.

  Разом з цим, зауважив керівник обласного відомства, наразі відслідковується негативна тенденція до послаблення роботи з виявлення правопорушень цієї категорії та фактів контрабанди наркотичних засобів і зброї.

6

   Незважаючи на систематичне обговорення на координаційних нарадах стану оперативно-розшукової діяльності у цій сфері та вимогами активізувати роботу, стан протидії контрабанді наркотичних засобів та зброї і цьогоріч залишається на вкрай низькому рівні,  - резюмував прокурор області.

  «Це негативно впливає на протидію злочинності у сферах контрабанди заборонених предметів, незаконного обігу наркотичних засобів та зброї на території області, та, як наслідок, призводить збільшення загального рівня злочинності. Ми маємо подолати негативні тенденції та посилити протидію контрабанді наркотиків і зброї», - підсумував Любомир Війтович.

   Під час обговорення порушеної проблеми учасники наради досягли згоди у невідкладній активізації протидії контрабанді та розповсюдженні наркотичних  засобів і зброї.

   На нараді також заслухали пояснення окремих керівників та шляхи їх бачення щодо виправлення негативних тенденцій.

   Також на оперативній нараді при прокуророві області прийнято рішення про зобов’язання відповідних відомств вжити додаткові заходи для підвищення ефективності їх роботи у зазначеній сфері та вже у першому півріччі поінформувати про їх виконання.

9 зал

 

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework