Прокуратура Житомирщини домоглася в апеляційній інстанції реального покарання за розбійний напад

   За принципової позиції прокуратури Житомирської області апеляційним судом області скасовано вирок першої інстанції стосовно скоєного коростенцем розбійного нападу та постановлено новий, із призначенням реального покарання.

    Відтак, 33-річного зловмисника суд визнав винним у скоєнні злочину за ч.1 ст. 187 (розбій) КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки.
   Йдеться про те, що раніше неодноразово судимий за корисливі злочини, ніде не працюючий коростенець, щойно звільнившись з місця позбавлення волі, вкотре скоїв злочин. Зокрема, у м. Коростень, фактично вдень, о 17.30 год, несподівано і раптово напав на чоловіка, та, приставивши до обличчя ніж і погрожуючи насильством, став вимагати гроші. Одержавши від потерпілого 1850 грн, нападник втік.
   За результатом судового слідства Коростенським міськрайонним судом за вчинений розбій призначено покарання – 1 рік 6 місяців умовно.
  Прокуратура області, забезпечуючи публічне обвинувачення у справі, не погодилася з вироком суду, вважаючи, що умовне покарання не відповідає ступеню тяжкості скоєного особою кримінального правопорушення, оскаржила вирок суду першої інстанції. Позицію прокуратури підтримав апеляційний суд.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Воскресенье, 08/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework