У центрі міста бабусі-кульбабки продають цигарки дітям. ФОТО

   Про це на своїй сторінці у Фейсбук вчора, 11 квітня, розповів депутат Житомирської міської ради Олег Черняхович.

 

  «Сидять у центрі міста, на майдані Перемоги, три бабусі-кульбабки і торгують поштучно жуйками та цигарками. Все б нічого, якби їх постійними клієнтами не були діти і підлітки. За півгодини, що я спостерігав за їхнім бізнесом, вони отоварили цигарками десятки хлопчиків і дівчаток віком від 10 до 15 років.

   Доповів про цю ситуацію нашій муніципальній інспекції, пообіцяли припинити неподобство. Побачимо. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, прийматиму більш радикальні дії», — зазначив в дописі Олег Черняхович.

Бабусі 1

Бабусі 1

Бабусі 1

Бабусі 1

   Зауважимо, що тема викликала інтерес і в інших користувачів Фейсбук, серед яких, судячи з коментарів, дуже багато житомирян. Багато хто з них, висловлюючись під публікацією депутата, визнає, що це дійсно важлива серйозна проблема, з якою варто боротися. Чимало хто з тих, хто коментували цей допис, зазначають, що таких бабусь-кульбабок багато по всьому Житомиру. Більше того, житомиряни наголошують, що такі ситуації поширені по всій Україні, в різних куточках та регіонах нашої держави. З подібною проблемою дійсно варто боротися. Але є й інша сторона медалі. Самі ці бабусі, котрі продають тютюнові вироби неповнолітнім, на будь-які зауваження, докори на свою адресу з боку інших людей реагують подібними словами:  «Дуже вас багато розумних розвелося, а мені якось же жити потрібно!...». Отож і виходить, що серед користувачів часто пролітала песимістична думка, що таких бабусь ніяк не виженеш з їх місць і що заборонити їм торгувати цигарками, а тим більше продавати їх дітям та підліткам, буде вкрай проблематично.

   Ну що ж, дуже хочеться вірити, що слова депутата Олега Черняховича про те, що муніципальна інспекція пообіцяла втрутитися в цю історію і припинити подібне неподобство, все ж стануть реальністю і владні структури, відповідні інстанції все ж почнуть активно діяти і поступово покладуть край тому, щоб неповнолітні ось так просто підходили і купували цигарки, чи, наприклад, алкоголь. Сподіваємося, що ситуація все ж поступово, але змінюватиметься на краще!     

Читайте також: Посеред скверу в центрі Житомира «відпочиває» безхатченко зі спущеними штанами. ФОТО

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework