Семеро збитих дітей за півроку: Що ще потрібно, аби влада міста звернула увагу на дорогу біля СК «Динамо»?

   І знову ДТП, і знову аварія, учасником якої стала дитина. У Житомирських ЗМІ та у мережі Фейсбук активно обговорюють подію, яка трапилася вчора, 12 квітня.

 

   Справа в тому, що біля ФСТ «Динамо» вкотре збито дитину, дівчинку. Ось, що написала на своїй сторінці у Фейсбук житомирська активістка Ірина Коцюба з цього приводу:

   «"Дякую" Сергей Сухомлин і його покусаному заму за сьому збиту дитину за півроку біля ФСТ "Динамо". 
Тільки що, біля Динамо, знову збили дитину, дівчинку.
Щоб Ви розуміли , сьогодні на сесії заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук сказав, що не бачить потреби у встановленні там світлофору.
  Чекайте у себе Сергій Іванович усіх вихованців та батьків Динамо" - це Вам уесь колектив передає полум'яний привіт ... Уже всіх дістало до Вас звертатися і пояснювати, що життя дітей — це повинно бути головним пріоритетом ...
   Скільки ще дітей треба скалічити, щоб Ваш покусаний зам це зрозумів?...
P.S. за півроку ще було збито, крім 7 дітей, двоє дорослих. А декілька років тому на смерть збили директора ФСТ "Динамо"...».

Аварія 1

Аварія 1

Аварія 1

Аварія 1

Аварія 1

Аварія 1

  Ось така ситуація виходить: біля спорткомплексу «Динамо» вже неодноразово за останні півроку, траплялися ДТП, в яких постраждали люди, а до цього нікому не має діла. Владні структури, відповідні інстанції залишаються бездіяльними, сліпими, глухими до такої серйозної проблеми. Натомість вони переконані, що не потрібно звертати увагу на ту ділянку дороги, біля спорткомплексу, що там зовсім не потрібен світлофор тощо. Що ж означає, чиновників та можновладців влаштовує такий стан речей? Нехай люди, діти і надалі продовжують потрапляти в ДТП біля «Динамо», нехай і надалі там постійно трапляються аварії? Це все вже просто ж не вкладається у голові.

   А ось як коментують ситуацію користувачі Фейсбук під дописом Ірини Коцюби:

  Володимир Кропивницький: «Я та Людмила Кропивницька неодноразово зверталися до Сергія Сухомлина та Дмитра Ткачука зі зверненнями ТЕРМІНОВО встановити біля ФСТ ДИНАМО регульований пішохідний перехід!».

  Сьогодні на сесії міськради Ткачук знову сказав , що не доречно встановлювати біля ДИНАМО світлофор. Напевно, місцеві мужі краще знають, що потрібно для людей та куди першочергово направляти кошти...».

   Ванда Вітковська: «Ділянка дійсно небезпечна. Але ніяких знаків "Увага діти!" чи лежачого поліцейського немає. Це дивно... Проте є ж пішохідний перехід, який часто люди чомусь ігнорують».

  Михайло Гвоздецький: «Світлофори не в пріоритеті( На власному досвіді перевірив... Подав петицію до міської ради, її менше ніж за тиждень підписали... Комісія з безпеки дорожнього руху погодила... Проект готовий... Ось і все, на що здатні... Виходить, що владі байдуже на підписані петиції стосовно безпеки життя... чи може я помиляюсь, Сергіє Іваоновичу? (ред. звертається користувач Фейсбук до Житомирського міського голови Сергія Сухомлина)».

   Роман Мусійчук: «Покусаний зам встановив непотрібний світлофор біля Кромберга. Приорітети вони такі...».

   Domaretskyy  Ruslan: «Это определенная возвышенность, на скорости, не заметив зону пешеходной опасности, можно на оставить бампер и не только! Это вариант был бы очень актуален для гоняющих индейцев!».

   От і бачимо, що думки людей розділилися: одні дійсно визнають, що перехід біля «Динамо» небезпечний, там варто встановити світлофор, а інші нарікають на те, що часто й пішоходи, ті ж самі діти, на приклад, порушують правила дорожнього руху, переходять дорогу у недозволених місцях і часто самі провокують аварійні ситуації, а той стають їх винуватцями. Це справді так, але ж і ситуації бувають різними. Тож не дивно, що скільки людей, стільки й думок.     

   Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли діти потрапляють під колеса авто і стають учасниками ДТП. Наприклад, і біля «Динамо».  Восени минулого року, 27 вересня, близько 18:00, поблизу СК «Динамо», на пішохідному переході Volkswagen збив трьох дітей.  За словами очевидців, водій не встиг пригальмувати. На місці ДТП працювала поліція. Дітей було госпіталізовано.

 

 

Последнее изменение Пятница, 13/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework