Оперативний резерв проти танку. ФОТО

  На 37 загальновійськовому полігоні Десантно-штурмових військ під Житомиром  відбулися заняття з психологічної підготовки з особовим складом оперативного резерву 1 черги. 

   Підрозділ військовослужбовців - резервістів був поділений на чотири групи, які убули для проведення заняття на навчальні місця. Під керівництвом досвідчених інструкторів на навчальних місцях проводились заняття з тактичної медицини, інженерної підготовки, психологічної підготовки та безпосередньо обкатка танком, де військові відпрацьовували психологічні навички остраху перед танком.

  «На даному занятті військовослужбовці оперативного резерву проходять обкатку танком. Метою цього заняття є подолання психологічного страху перед важкою броньованою технікою. Як ми вже знаємо, військовослужбовці оперативного резерву 1 хвилі мобілізації всі «бойові», тобто вони пройшли бойовий шлях в 2014 – 2015 роках. Майже всі приймали безпосередню участь у визволенні селищ на території Донецької та Луганської областях, та приймали участь у самих гарячіших боях. Тому наша мета зробити все для того, щоб дані військовослужбовці не забули те, що вони вже знають, а деякі військові навіть покращили свої навики, для цього ми й проводимо дане заняття, щоб їм нагадати, що таке танк, як вести себе в бою, коли ти його побачиш», - пряма мова Олександр Дубінін, офіцер групи спеціальної психологічної підготовки.

  Під час проведення занять з тактичної медицині військовим нагадали, як правильно надавати першу медичну само- та взаємодопомогу при пораненні, при отриманні контузії та яка допомога надається військовим, які отримали психологічну травму.

n 07051814

n 07051814

n 07051814

n 07051814

n 07051814

лейтенант Юлія Федоренко, Навчальний центр ДШВ

 

Последнее изменение Понедельник, 07/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework