На безпеку дитячих майданчиків звертають увагу лише після дописів у соціальних мережах?

   Безпека дітей понад усе? На жаль, не всі керуються цим принципом. Особливо це стосується безпеки на дитячих майданчиках.

    Зокрема, декілька днів тому, 4 травня, житомирянка Тетяна Докіль повідомила про неприємну знахідку на одному з таких дитячих майданчиків.

   «Я писала про єдиний більш-менш нормальний майданчик біля Мистецьких воріт (ред. ТРЦ Глобал)? Забираю свої слова назад. Зараз хочеться написати багато нецензурних слів..."Безпека і комфорт" для дітей! Хто за це відповідатиме??? Прошу вибачення, якщо чиїсь діти потрапили у кадр. Якщо потрібно, фото з ними видалю #Житомир #діти #безпека», — написала Тетяна на своїй сторінці у Фейсбук.

Майданчик 2

Майданчик 2

Майданчик 2

Майданчик 2

Майданчик 2

    А вже сьогодні, 7 травня, з'явився інший її допис, де житомирянка вже повідомляє, що проблему почали усувати та вирішувати:

   «Усім доброго ранку. Саме зараз майданчик прибирають. Визбирали каміння. Засипали тріснуту бетонну плиту із ржавою арматурою під якою теплотраса. Підмітають. #діти #безпека #Житомир».

 Майданчик 7

Майданчик 7

   Співпадіння це чи збіг обставин? Наразі це не відомо. Але головна суть і не в тому. Ми хочемо акцентувати вашу увагу, шановні читачі, на тому, що не можна допускати, щоб на дитячих майданчиках траплялися подібні випадки, про який ми розповіли в цьому матеріалі! Невже потрібно, що трапилося якесь нещастя, або ж про це заговорили у соціальній мережі, щоб почати виправляти недоліки і дбати про безпеку дітей? Питання, звісно ж, риторичне. Варто оперативно вирішувати проблему,  зокрема й подібну на ту, що виникла на дитячому майданчику біля ТРЦ «Глобал. UA».

   На щастя, у цій історій все завершилося добре і обійшлося без постраждалих. Але могло бути й по-іншому... Про такі історії не можна мовчати, оскільки вони для декого можуть стати застереженням, можуть змусити вкотре задуматися над власною безпекою і над безпекою дітей, у тому числі й на дитячих майданчиках.

Читайте також: Як «оживає» Михайлівська. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Що об'єднує Львів, Харків та Одесу із Житомиром? ФОТО

Читайте також: Житомирянин сравнил памятник Героям Небесной Сотни с Матрицей. ФОТО

Читайте також: Новенький пам'ятник Героям Небесної Сотні покрився іржею не простоявши й місяць

Читайте також: Купання у фонтані, морозиво та квас: житомиряни рятуються від травневої спеки. ФОТО

 

 

 

Последнее изменение Понедельник, 07/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework