×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі представили світлини «Неоголошена війна», зроблені бійцем в зоні АТО

17 листопада на території Євроклубу ЖДУ імені Івана Франка до Міжнародного дня студента пройшла фотосушка «Неоголошена війна».

Автор фотосвітлин – випускник ННІ філології та журналістики, журналіст за професією, солдат 26-ї Бердичівської артилерійської бригади Олександр Крижанівський.

n1811141582

Про це повідомляють у прес-центрі ЖДУ імені Івана Франка.

За п’ятимісячне перебування в зоні антитерористичних операції Олександр зробив понад 4 тисячі фотографій. Шістдесят з  яких  були відібрані самим фотографом та його друзями і представленні на фотоаукціоні. За допомогою фотографій автор хотів показати побут  і те, як військові відстоюють нашу державу. Більшість фото були зроблені ще влітку, адже демонстрація теперішніх світлин могла понести за собою  порушення військової таємниці.

Це вже другий подібний фотоаукціон, який представляє фотограф-військовий. Перший відбувся близько місяця тому і мав назву «100 днів в АТО». Кардинальну зміну назви Олександр пояснив так:

n1811141582 1

«Зараз виставка має назву «Неоголошена війна» тому що те, що відбувається на даний момент, це - не антитерористична операція. А це - війна. Хоча всі про це говорять, але ніхто не хоче визнати повністю на рівні держави».

Зауважимо, що серед відвідувачів фотовиставки була й керівник департаменту сім’ї,  молоді та спорту   Світлана Гресь, а також прес-секретар 8-го армійського корпусу Володимир Вовкогон.

n1811141582 2

 «Виставка нагадує нам про те, що ми маємо вболівати за наших військових», -  зазначила Світлана Гресь.

Фотовиставка тривала протягам дня  і всі охочі мали можливість з нею ознайомитися. Також у відвідувачів була можливість придбати світлини, які сподобалися, після завершення фотовиставки.

n1811141582 3

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Среда, 19/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework