У Бердичеві відновили пам’ятник Ватутіну, який пошкодили вандали

   Майже 2 місяці тому Бердичів шокувала неприємна подія – невідомі особи познущалися над пам’ятником генералу Ватутіну, розташованому поблизу площі Сєдлєцької на перетині двох вулиць. Тоді опівдні чоловіки з молотками в руках на очах в перехожих потрощили табличку з написом, не звертаючи увагу на нарікання людей.

 

   "Такий вчинок молодики прокоментували, як «декомунізація» в Україні. Проте, нагадаємо, Інститут Української пам’яті ще під час введення в дію відповідного Закону, коли відбувалося знесення пам’ятників та перейменування вулиць, вказала ряд постатей, монументи і названі вулиці на честь яких не підлягають під дію даного Закону", - повідомляє  «Сільське життя»«Сільське життя»

   Минуло майже два місяці від тієї події і ось напередодні відзначення 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні міська влада за кошти з міського бюджету відновила меморіальну плиту на пам’ятнику з відповідним написом. Таку новину було розміщено на Офіційному порталі міста Бердичева.

    За акт вандалізму поліція («реформована» грузинськими найманцями за зразком американської поліції) до відповідальності нікого з нацистів не притягнула.

1526472274 1525791777 20180508 112255 1

    Джерело: «Сільське життя»

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework