На Житомирщині СБУ проведе антитерористичні навчання

  Управління СБ України в Житомирській області повідомляє, що 23-25 травня ц.р. на території Житомира та області відбудуться планові антитерористичні навчання.

   Тренування, що проходитимуть в умовах, максимально наближених до реальних, організовує Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Житомирській області за участі Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС, ЗСУ та інших суб’єктів боротьби з тероризмом регіону.

  Управління закликає мешканців і гостей Житомирщини зберігати спокій у зв’язку із зосередженням військових та спецпризначенців, залучених до навчань, із розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців (перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей, можливе тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів тощо).

  Усі дії відбуватимуться у рамках чинного законодавства.

  У випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб просимо негайно повідомляти правоохоронцям за номерами (0412) 47-21-25, (096) 563-02-07 («гаряча лінія» УСБУ в Житомирській області) або 102.

Прес-група УСБ України в Житомирській області

 

Последнее изменение Вторник, 22/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework