На Житомирщині з'явилася неймовірна патріотична зупинка. ФОТО

   Креативність деяких людей іноді дивує, зачаровує, захоплює, веселить, чи, навпаки, змушує поринути в якісь спогади. Звісно ж, наші земляки з Житомирської області не є винятком. Серед тих, хто мешкає в одній з перлин України — Житомирщині — багато талановитих, цікавих людей. Наш край взагалі багатий на таланти.

 

   Вкотре переконатися в цьому, можна на прикладі, як люди вирішили прикрасити зупинку в Малинському районі, а конкретно в с. Горинь.

   Який вигляд має оновлена зупинка, показала користувачка Alena Ch.  

  «Ось яка тепер зупинка у с. Горинь біля школи!
Завдяки зусиллям та старанням учнів, вчителів, батьків наша зупинка "розквітла". А ще у нас з'явились персонажі одного з улюблених мультфільмів дитинства — «Козаки». Поділіться своїми враженнями і ви щодо цієї роботи. Як вам наша зупинка?», — запитує авторка публікації.

   Варто зазначити, що інші користувачі не забарилися з коментарями. В основному всі хвалять таких ініціативних малинчан, які проявили свою фантазію та креативність. Їх хвалять, а оновлену, яскраву зупинку оцінюють гарно та позитивно. Дехто жартома навіть написав:  

   «Дуже гарна, патріотична зупинка! Молодці! То може частіше стануть курсувати рейсові автобуси!?))». Пропонуємо і вам, шановні читачі, поглянути на старання наших земляків із Житомирщини.

Zupynka 1

Zupynka 2

Zupynka 3

Zupynka 4

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework