У Бучі знайшли тіло десантника 90-го батальйону, яке два тижні пролежало в орендованій квартирі

   Він зміг пройти всі кола пекла війни, вистояти, не зламатися, повернутися живим додому, але загинув у квартирі, яку винаймав, а його тіло майже два тижні пролежало там, допоки його не знайшли. 

    Про загибель ветерана війни (ООС), десантник  90-го ОАМБ, снайпер Олега Шумана повідомив на своїй сторінці у Фейсбук військовий капелан Анатолій Кушнірук. 

    Зауважимо, що 90-й окремий аеромобільний батальйон Цей підрозділ ЗСУ був створений на базі 95-ої окремої десантно-штурмової бригади.

  «У Бучі помер ветеран війни (АТО, ООС), десантник з 90-го ОАМБ, снайпер Шуман Олег Миколайович — "Док". Пройшовши усе пекло війни, запеклих боїв за Донецький аеропорт.., війна наздогнала його тут.., на мирній землі..

   Його тіло, що пролежало майже два тижні у винайманій квартирі, вже забрали та проводиться слідство і оформлюємо документи. Усі його родичі з Донеччини. Більш детальна інформація про поховання буде сповіщена мною пізніше.

   Вічна пам'ять та безмежне дякую Герою. Військовий капелан», — розповів у публікації Анатолій Кушнірук.

   Вже в наступному дописі з приводу загибелі Олега Шумана військовий капелан повідомив наступну інформацію:

  «Брати і сестри!

  Усім, хто має на серці щире бажання допомогти у похованні нашого брата по зброї, десантника з 90-го батальйону ОДШВ, снайпера Шумана Олега Миколайовича, 1981 р.н., прошу перераховувати Ваші пожертви на ім'я — Завражный Денис Владимирович.

   Номер картки Приват Банк

   Це близький друг Олега. Нотаріально засвідченим дорученням його уповноважено рідною сестрою Олега представляти інтереси Родини Шуманів. Родичів у нього тут немає. Є тільки друзі, побратими і ми з Вами...

   Допоможемо РАЗОМ провести останню путь Людину, що пройшла пекло війни.

Дякую Вам щиро!

   P.S. Як тільки будуть виготовлені усі потрібні документи та зроблені усі процесуальні дії щодо тіла Олега, одразу ж повідомлю усіх Вас про час і місце поховання Героя».

  Довідка.  90-й окремий аеромобільний батальйон імені Героя України старшого лейтенанта Івана Зубкова (90 ОАеМБ, пп В1611) — підрозділ Збройних сил України створений на базі 95-ї ОАеМБр для новостворюваної 81-ї ОАеМБр. Комплектувався виключно з добровольців, що самостійно прийшли до воєнкоматів. Офіційна дата заснування — 15 вересня 2014 року, в цей день вийшов відповідний наказ Міністра оборони України. Дислокується в місті Костянтинівка.

  30 грудня 2015 року указом Президента України батальйону присвоєно ім'я Героя України старшого лейтенанта Івана Зубкова, який, будучи командиром роти вогневої підтримки, у січні 2015 року брав участь у деблокуванні підрозділів, що боронили Донецький аеропорт. Під час одного з боїв він викликав вогонь артилерії на себе, прикривши відхід підрозділу. Старший лейтенант загинув унаслідок підриву бойовиками другого поверху нового терміналу ДАПу.

 

Последнее изменение Четверг, 24/05/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework