Особовий склад командування ДШВ ЗС України успішно склав перевірку рівня фізичної підготовленості за стандартами армії США

  У командуванні Десантно-штурмових військ Збройних Сил України відбулася перевірка рівня фізичної підготовленості особового складу за новими стандартами. Офіцери та сержанти командування вперше здавали нормативи з армійського тесту фізичної придатності Збройних Сил США.

 

  Чоловіки виконували вправи і нормативи із згинання та розгинання рук в упорі лежачи та піднімання тулуба (дві хвилини на кожну вправу), а також біг на дві милі (3,2 кілометри). Військовослужбовці-жінки виконували комплексно-силову праву та біг на один кілометр.

  За підсумками перевірки, особовий склад командування ДШВ показав високі результати фізичної підготовленості.

  – Високі результати досягнуті завдяки постійним заняттям з фізичної підготовки, які проходять щодня на протязі однієї години, де генерали, офіцери та сержанти командування удосконалюють свої загальні та спеціальні фізичні якості, – відзначив командувач ДШВ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Забродський.

  Своєю чергою, начальник фізичної підготовки і спорту командування Десантно-штурмових військ підполковник Андрій Палагін повідомив, що на даний час у Збройних Силах України проходить апробація нормативів фізичної придатності армії США.

  – Хочу підкреслити, що вже третій рік поспіль, наш орган військового управління здає всі контрольні перевірки без жодної незадовільної оцінки. Адже під час щоденних занять, кожен військовослужбовець індивідуально підходить до своїх фізичних якостей та займається за окремим планом, – розповів офіцер.

   Офіцери та сержанти командування одноголосно підкреслюють: «Хто постійно займається спортом, той – у будь-який час готовий здати контрольний залік».

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework