Бердичівлянка: Серед білого дня два «розумники» зливали нечистоти на території міста, біля річки. ФОТО

     Викиди нечистот в річки, різні водойми, скид сміття біля житлових приміщень — все це та багато іншого, на превеликий жаль, — реалії нашого суспільства.

   Прикро й те, що Житомирщина не радує культурою, бережливим  ставленням до навколишнього середовища. Проблема забруднення довкілля — надзвичайно гостро стоїть дуже гостро. Це тема глобального масштабу. Ось в нашій області часто доводиться зіштовхуватися з історіями, в яких люди  замість того, щоб берегти, примножувати, плекати надбання та багатства природи, зокрема й  Поліського  краю, руйнують їх, забруднюють навколишнє середовище. В цьому, власне й проявляється її цинічність, байдужість, зверхність до природи.     Черговий приклад такого зверхнього, байдужого ставлення людини до природи ми побачили на світлинах у дописі бердичівлянки Вікторії Куліковської-Івасенчук.

   Ось що написала користувачка в спільноті «Підслухано в Бердичеві» у мережі Фейсбук:

   «У четвер, 31 травня, серед білого дня два "розумники" зливали нечистоти на території міста, біля річки. Ось номера їх авто. "Дякую" вам за чисте повітря в будинку. Молодці , "гарно" заробляєте гроші».

   Якісь висновки тут робити — марно. Ситуація говорить тут сама за себе, а точніше, красномовнішою за слова є поведінка людей. І допоки не прийде усвідомлення, що варто берегти природу, дбати про чистоту довкілля, доти ми й страждатимемо самі від екології, забрудненого навколишнього середовища, яке самі ж забруднюємо.  

34176316 1531807000281860 2106229877236563968 n

Читайте також: Відомі нащадки Терещенків хочуть відновити родинні маєтки на Житомирщині

Читайте також: Невеселі атракціони: звягельські дороги нагадують решето. ФОТО

Читайте також: У річках на півночі Житомирщини купатися небезпечно

 

 

Последнее изменение Пятница, 01/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework