На Житомирщині у результаті ДТП загинуло 2 людей та ще 3 травмовані. ФОТО

  17 червня на автодорозі Київ-Ковель у Лугинському районі  відбулося лобове зіткнення  автомобілів ВАЗ-2106 та «Фольксваген Поло».

  У результаті на місці дорожньо-транспортної пригоди загинули 2 людей, 3 були доставлені до медичних закладів з травмами різного ступеня тяжкості та 3 надано медичну допомогу без госпіталізації. Розпочато розслідування.

  ДТП сталася близько 14.45 на 193 км автодороги «Київ-Ковель» поблизу с. Великого Дивлина, Лугинського району.

  За попередньою інформацією, керманич ВАЗ-2106, не впоравшись з керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із «Фольксваген Поло» під керуванням 46-річного жителя Рівенщини.

  Від отриманих травм на місці пригоди загинув 23-річний водій та 31-річна пасажирка ВАЗівки, жителі Олевського району Житомирщини. Ще двох пасажирів цього ж автомобіля, 38-річну матір та 15-річну доньку, жительок Олевщини, було госпіталізованого.  Також до лікарні доставлено 24-річну пасажирку «Фольксваген Поло», жительку Рівенщини. Ще трьом пасажирам цього ж автомобіля, 1978, 2008 та 2010 р.н., усі жителі Рівенщини, надано медичну допомогу без госпіталізації.

  На місці події працювали слідчо-оперативні групи Лугинського відділення поліції та Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

  За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин та причин ДТП.

n 1806181 1

n 1806181 1

 Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

Последнее изменение Понедельник, 18/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework