В одних бердичівлян з кранів тече блакитна вода, а в інших — нафта? ФОТО

   Це зовсім не жарт. Ну хіба що трішки прикрашена дійсність. Асе саме так нині можна описати ситуацію з водою, яка тече з кранів у мешканців Бердичева.

 

   Вже доводилося бачити ржаву, коричневу воду в кранах житомирян, а от блакитну, немов той коктейль з відомою назвою «Блакитна лагуна», чи ж чорну, немов нафта або смола, як виявилося, теж можна побачити. Саме такі світлини розміщують бердичівляни у соціальних мережах.

   Зокрема, в спільноті «БЕРДИЧЕВ ТИПИЧНЫЙ :: БЕРДИЧІВ ТИПОВИЙ» Vyacheslav Mironyuk зробив наступний допис: "Вот такая вода текла из-под крана 18 июня".

Voda 3

   А під цією публікацією вже інша бердичівлянка, Тетяна Мельничук виклала ось таку світлину, зазначивши, що в неї тече ось така вода:

Voda 2

   Дехто сприйняв це за жарт, але жінка зазначила, що вона говорить серйозно і ця чорнюща вода — дійсно та рідина, що тече в її крані.
Наразі невідомо, в чому ж тут причина, але факт залишається фактом: те, що нині тече з кранів бердичівлян, — точно ненормально. Ось так прокоментували інші користувачі Фейсбук цю ситуацію:

Voda 4

Voda 5

Voda 6

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework