Скарби Житомирського Полісся, або як Гудзенко і Розенблат бурштин копали

   Нещодавно у ЗМІ з посиланням на сторінку народного депутата – фігуранта кримінальних справ Борислава Розенблата повідомили, як той разом з нардепом з Київщини Віталієм Гудзенком позував із величезним каменем бурштину та картиною з того ж таки сонячного каменю.

 

    Про це пише «ІнфоМалин» з посиланням на Моя Київщина.

  Все б нічого, але сам Розенблат проходить у кримінальній справі за "кришування" незаконного добування бурштину. Братання Гудзенка з Розенблатом на фоні бурштину, знаючи всю цю історію, це приблизно теж саме, як фотографуватись з Януковичем на фоні золотого батону.

Burschtyn 2

   Що твориться в голові Гудзенка, раз він готовий йти на такі іміджові ризики, сказати важко. Утім, знаючі люди надали певну інформацію для роздумів щодо причин такої любові Розенблата та Гудзенка.

  Справа в тому, що Борислав Розенблат попри наявність проти себе кримінальної справи останнім часом нібито шукає "вікна" на українському кордоні для вивезення бурштину, тоді як аграрій Гудзенко є членом митного (!) комітету ВРУ, і разом зі своїм кумом Анатолієм Макаренко (екс-очільником Митної служби України) нібито "рішає" певні питання на митниці.

Burschtyn 3

   Цікаво, що Розенблату у Facebook повідомив, що величезний самродок бурштину з ящіркою всередині, який, за деякими оцінками, може коштувати близько 100 тисяч доларів, поїде на Закарпаття у музей. Як відомо, у Гудзенка на Закарпатті є туристичний комплекс. Можливо, він там ще й музей відкриє?

   Як би там не було, але два народних депутата на цих світлинах продемонстрували цінності, які навряд чи добуті законно. А отже виникає питання до силових органів, які мають перевірити всю цю історію. І Гудзенко по даній справі мав би проходити. Як мінімум - свідком...

Burschtyn 4

   А ось і сам допис Борислава Розенблата з цієї події:

   «Скарби Житомирського Полісся ...»

За матеріалами  Моя Київщина та «ІнфоМалин»

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework