Пограбований мер: Віктор Весельський розповів, що вкрали з його квартири. ВІДЕО

  Чоловік впевнений, що крадії вдерлися в квартиру за наведенням.

 

  Незвичайне пограбування на Житомирщині. У Новограді-Волинському обчистили квартиру міського голови. Забрали 12 тисяч доларів і колекцію годинників. Найдивніше, що ніхто з сусідів нічого не чув. Містяни ж не виключають, що то було замовлення політичних опонентів, йдеться у сюжеті  ТСН.

  У поліції кажуть, з 9 ранку до 9 вечора у помешканні нікого не було. Саме тоді сюди пробралися злодії. Вони підібрали ключі до замків і відчинили двері. 

  Побачити, що всередині, журналістам не вдалося. Міський голова у квартиру не пускає. Каже, винаймає її. Попри безсонну ніч, він на робочому місці. Ввечері повернувся додому, відкрив двері і сторопів. Зникнення сейфа помітив одразу.

  «Там було 12 тисяч доларів і  закордонний паспорт. В іншій шухляді було з десять годинників», - каже міський голова м.Новоград-Волинського Віктор Весельський.

  Гроші задекларовані, каже чиновник. Годинники переконує не дорогі,  а цінні як пам'ять. І припускає, його квартиру злодії обрали невипадково. 

  «Думаю, що без наведення не відбулось», - каже мер.

  Містечко від цієї новини гуде. Місцяни дивуються, що квартира мера не була під охороною і подейкують, пограбування могли замовити опоненти.

  У поліції не багатослівні. Кажуть, злодії залишили сліди, за якими, сподіваються, їх швидко знайти. 

  Сам постраждалий вважає, що пограбування його квартири - доказ зростання криміногенної ситуації в місті. І шкодує, що кошти не віддав рідним, або не поклав на депозит. 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework