Як зустрічали 30-ту бригаду. ФОТО

   Зворушливі світлини опубліковані на сторінці спільноти 30-ої окремої Новоград-Волинської Рівненської механізованої бригади у Фейсбук.

   Детальніше — у тексті самої публікації, який ми наводимо нижче.

  Вчора, 5 липня, пройшли урочисті заходи з нагоди повернення 30 окремої механізованої бригади до пункту постійної дислокації. Протягом восьми місяців наша частина виконувала поставлені бойові завдання на ділянці фронту від Красногрівки до підступів тимчасово окупованого Докучаєвська. «Цьогоріч не було урочистого маршу через все місто, не хотіли втомлювати хлопців, - каже командир бригади, - тому зробили все «скромніше», без зайвого пафосу» - зауважив полковник Гараз. В своєму вітальному слові він відзначив відносно не велику кількість втрат, просування вперед наших підрозділів на окремих ділянках фронту, зростання іміджу бригади в місцях, де частина виконувала бойові завдання, та покращення взаємовідносин з місцевим населенням.

  «Незважаючи на інформаційний вплив, якому піддаються жителі прифронтових населених пунктів, люди більш довірливо почали ставитись до наших військових та просили повернутися до їхніх селищ та міст, а були й такі, що пропонували перенести пункт постійної дислокації в їхній регіон» - з посмішкою підкреслив боєць одного з підрозділів.

  Від імені командувача військ оперативного командування «Північ» заступник командувача полковник Осипчук Василь Миколайович також привітав бійців та їх рідних з цією подією. До вітального слова також долучились керівництво міста та району, депутат міської ради (командир 30 ОМБр в період з 2014 по 2015 роки) полковник у відставці Віталій Якубов, протоієрей УПЦ КП отець Сергій Дмитрієв Сергій Дмитрієв (Valerija Dmitrieva-Moskvitina), який впродовж всієї війни всіляко підтримує та допомагає бійцям нашої бригади.

  Військовослужбовці під час урочистої частини під звуки військового духового оркестру нашої бригади отримали нові звання, нагрудні знаки, подяки, почесні грамоти та багато слів вдячності за службу та хоробрість.

   Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про тих, хто не повернувся додому.

   На плацу наметового містечка були представлені зразки бойової техніки та озброєння бригади, що вірно слугують під час виконання бойових завдань.

   Після урочистої частини та впродовж сьогоднішнього дня визначені командирами підрозділів військовослужбовці згідно 27-го наказу Міністра оборони України убувають по домівках на відпочинок.

   ДЯКУЄМО ЗА СЛУЖБУ, ВОЇНИ 30-ої ОКРЕМОЇ МЕХАНІЗОВАНОЇ БРИГАДИ!

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

30ка 2

 

 

Последнее изменение Пятница, 06/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework