Житомир без води: Але з помитим асфальтом, штучною річкою та фонтаном. ВІДЕО

  Саме такими видалися вихідні в місті. Цими днями Житомир переживав справжню епопею з відключенням води, яке тривало 1,5 доби, а в декого й довше (оскільки водопостачання не скрізь з'явилося об 11:00, як зазначалося в повідомленнях Водоканалу).

 

  Натомість містяни не гаяли часу даремно, а активно викладали фото та відео, як в різних мікрорайонах міста ставалися аварії, а вона витікала фонтанами, подекуди, як говорили самі житомиряни, утворюючи штучну річку та омиваючи асфальт.

   Такий от парадокс: водопостачання з четверга по суботу було припинено, але вони, як говориться, текла фонтаном. Пропонуємо поглянути на деякі дописи містян, в яких вони описували ситуацію з водою в різних мікрорайонах міста.     

  У Вас в дома немає води?..
А в нас на Мальованці зробили штучну річку з фонтаном!...)))

 « А на Корбутовке уже дали воду!!!
Но только не людям, а так дороги помыть.

  Наверное самое большое зло Украины, это коммунальные предприятия, государственные предприятия и чиновники. Одни за что не возьмутся, то сделают ещё хуже чем было, а другие как раковая опухоль, живут за счёт людей и ещё умудряются уничтожать их....

  Водоканал поставил супер задвижку, чтобы можно было устранить порывы не прекращая подачу воды всему городу. Получили как всегда - порыв есть, воды в городе нет».

  Сергій Петрович: «Р-н вокзала теж з водою.)».

  Sana Sanovna: «Вода до проведения ремонтов...боюсь представить даже что будет после....».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework