На Житомирщині судитимуть колишнього помічника судді за одержання неправомірної вигоди на загальну суму понад 10 тис грн

  Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди помічником судді Бердичівського міськрайонного суду.

     Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 354 КК України затверджено прокуратурою області та скеровано до суду для розгляду по суті.

    Екс-помічника судді обвинувачують у тому, що одержав від особи       10 200 грн неправомірної вигоди за не притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення адмінправопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).  

    Провоохоронці затримали помічника судді під час одержання другої частини неправомірної вигоди (першу - 5 000 грн - він одержав раніше), безпосередньо у приміщенні суду.

    Викрито зловмисника завдяки спільним професійним діям прокуратури області, працівників Управлінням захисту економіки в області ДЗЕ Нацполіції України та Головного управління Нацполіції в області.

    Публічне обвинувачення під час судового розгляду справи забезпечуватиме прокуратура області.

 

 

Последнее изменение Вторник, 10/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework