Танкісти-десантники підвищують свої навички під час практичних польових занять

  На Житомирщині, на спеціально відведених ділянках полігону військовослужбовці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ вдосконалюють майстерність з водіння бойової техніки в складних умовах місцевості.

 

  На заняттях особливу увагу приділяють не тільки механікам-водіям, але й іншим членам екіпажів. Зокрема, навідники практикуються у стрільбі по низько літаючих цілях, командири бронемашин вдосконалюють навички взаємодії між різними екіпажами та підрозділами.

  Одним з найскладніших завдань є подолання танкодромної смуги перешкод, де є різні складні ділянки: водні та грязьові рови, ями, підйоми, спуски тощо. Механіки-водії проходять спеціальну ділянку з урахуванням потужності та технічних параметрів техніки, її маси та габаритів.

  Метою таких заходів є відпрацювання взаємодії екіпажу бронемашини до найвищого рівня. Переважна більшість учасників занять вже має бойовий досвід у районі ООС, тому екіпажі діють напрочуд злагоджено та професійно, щоразу намагаються покращити свої найкращі результати.

  Подібні навчально-практичні заходи Житомирські десантники відпрацьовують регулярно, використовуючи техніку, на якій виконують бойові завдання на Сході країни.

Прес-служба 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework