Сергій Кузьміних: Ставлення до хлопців, які власним життям у зоні проведення ООС виборюють спокій тут, «наплювацьке»

  Саме так висловився на своїй сторінці у Фейсбук житомирський громадський діяч Сергій Кузьміних, засновник «Фонду Братів Кузьміних», молодший брат легендарного кіборга Олега Кузьміних.

   «Ура перемога! Зради немає!

  31 липня відбулось засідання комісії по фінансуванню Громадських Організацій, які потребують допомоги від держави задля ведення своєї діяльності. Інформацію по потребам нашого Реабілітаційного Центру в Житомирі надавали і ми. Промова заступника губернатора Ярослава Лагути розпочалася з того, що такі ГО, як наша мають не просити у держави, а навпаки, допомагати їй.... Більш того – фінансування таких ГО має відбуватися з будь-яких ресурсів, але тільки не з державних!!!

  На початку року пан Лагута виявив бажання приєднатися до офіційного візиту з представниками НАТО та віце-прем’єр міністром України, які завітали до нашого Житомирського Реабілітаційного Центру. Тоді заступник губернатора наголошував наскільки потрібно підтримувати нашу діяльність. Підтримав!!!

  Члени комісії, не розбираючись в статутній діяльності кожної з присутньої Громадської Організації (а діяльність кожної є важливою та значущою для держави в цілому), вирішили нівелювати їх роботу та виділити кожній на покриття комунальних послуг не більше ніж 30 000 грн на рік!!!

  Гадаю, вони за комунальні послуги вдома більше платять ніж на наш центр «подарунок» зробили. В нашому випадку, ми зможемо закрити всього один місяць. Парадокс!

  Ще нам запропонували шукати державне приміщення під Центр. Добре. Шукали. Знаємо. Чи даху нема, чи стіни перекошені, чи підлоги під водою не видно… Та нічого. Звернемось ще раз та будемо до них направляти лікувати. Не важко.

  Шкода, що відношення до хлопців, хто власним життям в Донецькій та Луганських областях виборює спокій тут, на решті України, м’яко кажучи наплювацьке. Про відношення до тих, хто взяв на себе функцію держави – надавати комплексну реабілітаційну допомогу тим, інтереси кого вона має відстоювати як вкрай важливу – краще промовчати. Тобто, ми і надалі будемо самі вишукувати або закривати. Як і раніше!

  "Щиро дякуємо" всій комісії!

  Геннадій Зубко Ігор Гундич Володимир Ширма Ярослав Лагута (Yaroslav Laguta)», — зазначив автор у дописі.

 

Последнее изменение Среда, 01/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework