×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Лідер гурту Pianoбой має дачу неподалік Малина?

  На концерті до Дня будівельника у Гранітному соліст Pianoбой Дмитро Шуров не лише феєрично виступив, а й приємно здивував присутніх, розповівши про свою скромну дачу у наших краях.

   Щороку у другу неділю серпня в Україні відзначають День будівельника. Цьогоріч свято припадає на 12 серпня. Принагідно до професійного свята працівників будівництва напередодні, 11 серпня, у смт. Гранітному відбувся концерт за участі народних артистів України та відомих гуртів, - про це повідомляє infomalin.biz

  Зіркою святкового дійства став виступ популярного в Україні та далеко за її межами гурту Pianoбой на чолі із незмінним лідером Дмитром Шуровим.

  Виступ зіркових гостей розпочався із суттєвим запізненням — у програмі анонсувалось, що Pianoбой співатиме із 21.00. Натомість гостям довелось ще близько години чекати допоки налаштують звук та інструменти. Однак година очікування того вартувала! Pianoбой подарував усім слухачам море позитивних та надзвичайних емоцій, які надовго запам’ятаються усім присутнім.

  У перервах між пісенними композиціями фронтмен гурту звернувся до публіки: «У нас з вами є дещо спільне: перше — це граніт, бо я з Вінниці, з Поділля, а там також граніт. Друге — в одному з населених пунктів, неподалік, маю будиночок...», — повідомив зі сцени Дмитро Шуров.

  З його слів було зрозуміло, що він досить добре орієнтується у тутешній місцевості і добре знає, що таке Ірша, Макалевичі, Тетерів, Радомишль тощо. Про те, що у соліста Pianoбой і справді є нерухомість десь неподалік свідчить і те, що він вже «не знає, куди дівати такий добрий цьогорічний врожай яблук». А як відомо цього літа ці фруктові дерева потішили просто гарним врожаєм. Похвалив неперевершено чисте повітря наших місць.

  Той факт, що популярний виконавець не лише виступає для мешканців району, а й практично є їхнім сусідом, ще більше шокував фанатів та гостей концерту. Це було справді феєричне та неповторне завершення святкової програми!

Олена Петренко, infomalin.biz

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Среда, 15/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework