×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За минулу добу на Житомирщині зафіксовано два ДТП, в яких 4 людей отримали тілесні ушкодження

Як повідомляє УДАІ УМВС України в Житомирській області, близько 17.25 27 листопада в м. Житомирі, по вул. Київській, водій автомобіля АЗЛК-2141, 24-річний житель Житомирського району, не вибрав безпечну швидкість руху

, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем ФОЛЬКСВАГЕН Т-5, під керуванням 54-річного жителя м. Нов.-Волинський, який в подальшому зіткнувся з автомобілем ДЕУ-ЛАНОС, під керуванням 38-річного жителя м. Бердичів, котрий в зіткнувся з ШЕВРОЛЕ-АВЕО, під керуванням 24-річного жителя м. Житомира.

Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля АЗЛК-2141, 31-річний житель Житомирського району, отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу. Близько 20.10 27 листопада в м. Житомирі, на регульованому перехресті вулиць 1-го Травня – І.Франка, водій автомобіля Опель, 45-річна жителька обласного центру, здійснила наїзд на двох пішоходів, 24-річного хлопця та 24-річну дівчину, жителів м. Житомира. Внаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.  

n2811141766

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework