В Житомирі через п'яного водія з Львівщини жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження

  Того трагічного дня житель Львівщини, 40-річний Іван, керуючи автомобілем "RENAULT", перебував у відрядження в Житомирі.

  Водій перевозив вантаж зі Львова. І після вивантаження на певному підприємстві доставленого вантажу він отримав від керівника ФОП розпорядження чекати наступного дня для здійснення можливої наступної поїздки,- про це повідомляє exo.net.ua

  Того ж вечора, як Іван сам зізнався потому на суді, після вивантаження він і ще двоє інших водіїв "відмітили" свої вдалі відрядження спиртним. Та, судячи з того, що відбулося далі, Іван з цим святкуванням явно поспішив. Вирішивши пошукати безпечну стоянку, він, будучи напідпитку, сів за кермо та поїхав містом. І на вулиці Покровській не впорався з керуванням, заїхавши на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення його авто з автомобілем "Хюндай".

  Після того його автотранспорт понесло ще й на припаркований автомобіль, у якому була пасажирка.
Внаслідок такого "маневрування" жінка отримала множинні травми, які за сукупністю та критерієм небезпеки для життя, як встановили судові експерти, належать до тяжких тілесних ушкоджень.
Богунський районний суд м. Житомира врахував обтяжуючі й пом'якшуючі обставини та думку потерпілої щодо суворості покарання винуватцю і призначив Івану чотири роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки.

  Суд стягнув також із засудженого на користь держави процесуальні витрати за залучення експертів у розмірі понад шість тисяч гривень та на користь Житомирської обласної ради на відшкодування лікування потерпілої майже 20 тисяч гривень. Задовольнив суд і цивільний позов потерпілої. Він постановив стягнути з цивільного відповідача, ФОП, на її користь за нанесену матеріальну шкоду витрати на лікування у розмірі майже 49 тисяч гривень та моральну шкоду в сумі 300 тисяч гривень.

П. Тарасюк, П. Садченко, exo.net.ua

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Вторник, 11/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework