Новоград-Волинський «стукає у всі двері», аби не залишитись без води

 
  У Новограді-Волинскому є загроза закриття КП Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» через борги перед АТ «Житомиробленерго».
 
  Аби уникнути зупинки комунального підприємства та недопустити позбавлення 50 тисяч містян послуг централізованого водопостачання та водовідведення, очільник Новоград-Волинського «стукає у всі двері». Так 11 вересня він особисто шукав підтримки у вирішенні муніципальної проблеми у виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана.
 
  Під чвас зустрічі Весельський окреслив проблему та озвучив власне бачення її вирішення. На думку міського голови Новограда-Волинського, впоратися із патовою ситуацією можна лише за підтримки держави та у відповідності до діючого законодавства. Весельський наголосив, що «всі проблеми водоканалу від недофінансування державою різниці у тарифах й заниженій ціні на послуги водопостачання і водовідведення». 
 
  Відтак міський голова просить сприяння АМУ у вирішенні питання оплати спожитих підприємством енергоносіїв за рахунок субвенції з державного бюджету на погашення різниці в тарифах.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework