×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Винуватцю смерті трьох осіб у ДТП під Бердичевом дали 7 років в’язниці

  Бердичівлян та жителів району взимку минулого року шокувала звістка про страшну ДТП, яка сталась в селю Любомирка неподалік міста.

  Там зіткнулись автомобіль «Рено Логан» під керуванням жителя Вінницької області та «Тойота Корола» під керуванням водійки з Гришковець, - про це повідомляє rio-berdychiv.info

  Водій «Рено» їхав з Києва додому в Хмільницький район разом з жінкою, в Бердичеві взяли підвезти двох пасажирів. О 10 годині ранку дорога місцями була вкрита ожеледдю, і на повороті біля села Любомирка автомобіль (як розповідали свідки на суді) кинуло кілька разів в різні боки, а потім винесло на зустрічну смугу, де він задньою частиною зіткнувся з «Тойотою», в якій їхала жінка з сином 11 років на передньому сидінні.

  Жінка водія «Рено» і один з пасажирів загинули на місці, а другий пасажир помер в реанімації. Обидва водії і хлопчик отримали чисельні травми.

  Слідство та суди тривали дев’ять місяців, під час яких водій «Рено» виплатив родичам загиблих пасажирів по 65 тисяч гривень. Суддя Олександр Яковлєв в ході судового розслідування підтвердив вину саме цього водія у скоєнні ДТП та присудив йому вирок у вигляді 7 років позбавлення волі, та сплаті коштів у сумі по 200 тисяч гривень родичам загиблих та 14 тисяч потерпілій у ДТП. Крім того, водія позбавлено прав керувати транспортним засобом на два роки (після виконання покарання), а страховій компанії  присудили виплатити 115 тисяч гривень та 38 тисяч родичам одного з загиблих, 4,5 тисячі родичам іншого загиблого на поховання та  три тисячі на лікування потерпілої.

  Вирок було зачитано 4 вересня, а вступить в силу він після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не буде подано протягом тридцяти днів, або ж якщо його не оскаржить апеляційний суд.

Олександр Доманський, rio-berdychiv.info

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 14/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework