На Житомирщині 17-річний юнак вистрибнув з вікна квартири на 6 поверсі

  Про це на своїй сторінці повідомив головний В'ячеслав Печененко.   

 

  Доба 8 жовтня, точніше вечір, приніс відразу три події негативного характеру, пов'язані з дітьми.

  У м. Житомирі у під'їзді будинку, поблизу ліфту на 6 поверсі, було знайдене залишене немовля - дівчинка, кілька днів від народження. Дитинку терміново доставили до лікарні, а ми у рамках розпочатого кримінального провадження з'ясовуємо особу матері.

  За дві години до цього, теж в обласному центрі, 17-річний юнак вистрибнув з вікна квартири на 6 поверсі. З тяжкими травмами його госпіталізували. Розбираємось у причинах.

  У Пулинському районі 8-річний житель с. Сколобова пішов з дому учора близько 19.00. Усю ніч його розшукували поліцейські. До пошуків залучали і кінолога зі службовим собакою. Сподіваємось, що уже в найближчі години наші заходи принесуть результат. Але для розуміння ситуації у родині - у матері хлопця немає навіть його фото.

  Вкотре повторюю: безпека дітей - це відповідальність дорослих, у першу чергу, батьків. І саме непорозуміння і проблеми у сім'ях призводять до подібних подій, з наслідками яких уже розбирається поліція.

  Вячеслав Печененко P.S. Малого втікача з Пулинського району ми розшукали на околиці села, у кукурудзяному полі. Зараз його доставили у лікарню, щоб оглянули медики та з'ясували стан дитини. Потім з хлопцем та матір'ю уже працюватимуть ювенальні інспектори.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework