×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирщина увійшла у трійку лідерів найкомфортніших регіонів України для ведення бізнесу

  Житомирська область увійшла у трійку лідерів серед областей України, які найкомфортніші для ведення бізнесу.

  Такими є результати рейтингу "Regional Doing Business. 2018", складеного Офісом ефективного регулювання BRDO та Спілкою українських підприємців.У трійці лідерів Вінницька, Івано-Франківська та Житомирська області.

  Житомирщина отримала найвищий бал за компонентом створення підприємства. Область може мотивувати підприємців приїжджати та відкривати тут свій бізнес.

 “Ми порівняли лідерів рейтингу з іншими містами світу – лідерами загального рейтингу Світового Банку DOING BUSINESS. Не очікувано, але факт по деяким компонентам. Наприклад, щоб одержати дозвіл на будівництво, в Загребі (Хорватія) потрібно витратити 146 днів, в Алмати (Казахстан) – 123 дні, в Чернігові – лише 67 днів. Створити підприємство в Кошице (Словаччина) можна за 19,5 днів, в Бразі (Португалія) – 6,5 днів, в Житомирі – 7 днів. Ми сподіваємось така тенденція збережеться і ми раді, що стали частиною цих змін”, – зазначив Джошуа Бадах, старший експерт Проекту EU4Business|FORBIZ.

  У регіонах експерти опитали до двох тисяч підприємців. Вимірювалися саме ті компоненти, які залежать від місцевої влади і можуть вплинути на бізнес-клімат в області.

  Це створення підприємства, оформлення земельної ділянки , одержання дозволів на будівництво, приєднання до електромереж, сплата місцевих податків тощо.

ok 16.10.20236jpg

Джерело: oda.zt.gov.ua

 

Последнее изменение Вторник, 16/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework