×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі військові узгоджували спільні дії

На базі 25 гарнізонного будинку офіцерів відбулись одноденні збори з командирами військових частин, їх заступниками по роботі з особовим складом та помічниками командирів з правової роботи частин 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України

, - про це повідомляє 8 корпус.
Керівництво 8 армійського корпусу, яке очолює генерал - лейтенант Петро Литвин провело даний захід з метою організації взаємодії командирів частин з військовою службою правопорядку, представниками Міністерства внутрішніх справ, військовою прокуратурою та військкоматами щодо організації розшуку та притягнення до відповідальності військовослужбовців, які скоїли самовільне залишення військової частини або місця служби.

n 0512141880
Зі свого боку командири частин провели узгодженість спільних дій з керівництвом 8 армійського корпусу з питань взаємодії. А також обмінялись досвідом в порядку правової сфери.
Як зазначив командир 8 армійського корпусу генерал - лейтенант Петро Литвин, тема збору є нагальною для частин 8 армійського корпусу, адже ефективність розшуку військовослужбовців, які скоїли самовільне залишення військової частини або місця служби, значно зростає лише за спільних дій усіх ланок керівництва та відомств.
Під час заходу учасникам було роз'яснено та надано алгоритм дій роботи керівного складу військової частини у разі скоєння правопорушень.

n 0512141880 1

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework