Сльози дітей, крики пасажирів: На Житомирщині неадекватний водій потрощив битою вікна в переповненій маршрутці

  Щось незрозуміле коїться у місті Бердичеві, де люди починають себе поводити неадекватно і, схоже, зовсім не бояться покарання за свої протиправні дії.

 

  Про це повідомляється на berdichev.biz

  25 жовтня, вранці, пасажири однієї з маршруток міста Бердичева отримали стрес після того, як на неї скоїв напад інший водій, озброєний битою. Про це у популярній групі «Підслухано в Бердичеві» написали користувачі мережі «Фейсбук» Анастасія Сінько та Наталія Брижук. Пости швидко набули резонансу.

  Ось що пише Анастасія Сінько: «Сьогодні, 25.10, вранці, близько 8:20, я стала свідком небезпечної пригоди, в якій мало не постраждало близько 20 людей + діти. Маршрутка №1, повна людей, рухалась від перехрестя (головний світлофор) в бік центра. Якийсь ненормальний, неадекватний чоловік на чорному автомобілі (номер АМ 1708), порушивши правила дорожнього руху, майже не скоїв ДТП, перешкоджаючи руху маршрутки. Водій маршрутки відчинив двері і сказав: ” Ти що не бачиш, що робиш? Я людей везу, обережно”.

  Після чого водій чорного автомобіля вийшов і страшними матюками почав обзивати водія, стверджуючи, що це він не знає правила. Водій маршрутки ввічливо пояснив, що він спішить, так як в нього рейс. водій чорного автомобіля почав лізти до іншого водія з кулаками. Пасажири маршрутки почали кричати. Після чого водій, діставши биту, почав бити по лобовому склу маршрутки, а також по склу дверей з боку водія!

  Скло розлетілося на маленькі шматочки і всі в обличчя водію маршрутки (можливо, ще й на пасажирів, які стояли спереду). Діти, які їхали в школу, садочок, почувши, як розбивається скло і всі кричать, почали плакати….

  Водій АМ 1708 сів в машину і поїхав. Водій маршрутки продовжив свій рейс до вокзалу увесь в крові та осколках (без половини лобового скла). Пасажири викликали поліцію до вокзалу (де кінцева зупинка). Не знаю, що було на вокзалі, оскільки вийшла в центрі.

  Але... що за люди живуть в цьому світі? Як такі можуть бути за кермом автомобіля? Що за….? Куди ми котимося? Чому мені має бути страшно просто їхати в маршрутці? Я впевнена, що діти, які це все чули і бачили, отримали немаленький стрес. Водій отримав тілесні ушкодження, ЗА ЩО?

  А якби ця людина почала б бити усі вікна маршрутки?

  І чомусь я думаю, що цей зловмисник ніяк не відшкодує ні збитків, ні здоров’я. Зовсім НІЧОГО. А ще,  швидше за все, він навіть не зрозуміє, що він накоїв, і ні на хвилинку не пошкодує про це.

  Я і люди, які їхали у цій маршрутці, ще довго будемо в шоці від цієї ситуації».

  Підтверджує цей випадок і Наталія Брижук: «Хочу поділитися ситуацією, що сталася зі мною о 8:20 ранку біля Вічного вогню. Ми з дитиною, як завжди, їхали до школи на маршрутці 1-а, рух на дорозі був досить жвавий. Маршрутка була забита дітьми та людьми. В один момент біля водія маршрутки зупинилася чорна машина “дев’ятка” АМ1708 ВН. Водій маршрутки зробив зауваження через вікно, що це дорога і їхати треба обережніше, на що водій з “дев’ятки” вискакує до водія маршрутки, починає кулаками бити водія, кричати мати… зчинилася потасовка, при чому люди в маршрутці починають кричати, діти перелякалися і почали плакати…в одну мить, цей неадекват з дев’ятки дістає БИТУ і починає РОЗБИВАТИ вікна... В секунді сідає в авто і втікає! В автобусі люди почали дзвонити в поліцію і я прошу, хто був сьогодні свідком сієї ситуації, теж подзвонити 102! Це ненормальна ситуація і цей неадекват має бути покараний» .

  Станом на момент, коли був опублікований цей матеріал, а саме 25 жовтня,  у Бердичівському ВП ще не прокоментували надзвичайну подію, пообіцявши надати відповідну інформацію.

За матеріалами berdichev.biz

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework