Попри обіцянки, поліція і досі не встановила осіб, які скоїли напад на родину бердичівського політика Максима Самчика

  Жителі міста Бердичева та району ще пам’ятають резонансну подію, яка трапилася наприкінці липня у селі Семенівка Бердичівського району.

  Про це йдеться в матеріалі berdichev.biz.

 Нагадаємо, що тоді невідомі особи здійснили напад на родину відомого політика та успішного фермера, колишнього голову Бердичівської районної ради Максима Самчика. На момент нападу у будинку знаходився політик з дружиною, двоє дітей а також його теща – власниця будинку.

  Зухвалий напад викликав широкий резонанс як у ЗМІ, так і в певних політичних колах, адже багато хто пов’язував напад з опозиційною діяльністю Максима Самчика. Це питання виносилося на розгляд Житомирської обласної ради, перед депутатами особисто звітував начальник ГУ Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко. Тоді він пообіцяв, що даний злочин буде розкрито буквально за кілька днів.

  Проте 25 жовтня, на сесії Житомирської обласної ради, В’ячеслав Печененко заявив, що поліція і досі не встановила особи нападників.

  “У нас було затримання однієї групи, проте участь їх у розбійному нападі в с. Семенівка не підтвердилась. Цей злочин не з тих, які так швидко розслідуються, але я обіцяю, що він буде розкритий”, – сказав начальник ГУ Національної поліції в Житомирській області.

Дмитро Квітень, berdichev.biz

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework