×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині сталася пожежа в супермаркеті. ФОТО

  У ніч на 26 жовтня в приміщення супермаркету «Візит», розташованого на першому поверсі торговельного комплексу по вулиці Звягельській у центрі Баранівки невідомі особи занесли і підпалили шину.

  Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

  "26 жовтня о 2:45 до служби порятунку надійшло повідомлення від чергового поліції про пожежу в будівлі торговельного комплексу. ЇЇ виявили патрульні, які прибули до місця події через спрацювання охоронної сигналізації. На гасіння пожежі було направлено черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини", - йдеться у повідомленні.

  По прибуттю рятувальників до місця виклику було виявлено, що в приміщенні супермаркету «Візит», розташованого на I поверсі двоповерхової будівлі, виникла пожежа на площі 2 кв. м. Осередок займання - автомобільна шина, занесена всередину і підпалена невідомою особою.

  Через пошкоджений віконний блок та двері бійці ДСНС подали ствол на гасіння пожежі, провели димовидалення та обстежили приміщення ланкою газодимозахисної служби.

  За даними пожежних, о 2:57 пожежу локалізували, а о 3:20 - повністю ліквідували.

  Вогнем пошкоджено 2 кв. м оздоблення стін та стелі, шафа для речей відвідувачів, касове, освітлювальне обладнання, телевізор. Інші приміщення будівлі та майно торговельного комплексу не пошкоджені. Усі обставини надзвичайної події встановлюються.

ok 30.10.503jpg

ok 30.10.500jpg

Джерело: baranivka.blogspot.

 

 

Последнее изменение Вторник, 30/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework