×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині зареєстровано понад 50 тис безробітних

В обласному центрі зайнятості 9 грудня підбили підсумки роботи за 11 місяців поточного року.

За словами заступника директора обласного центру зайнятості Віктора Зубрицького, мета наради з керівниками міських та районних центрів зайнятості полягає в тому, аби визначити пріоритетні напрямки діяльності на грудень, які ще є час вдосконалити та реалізувати.

n 0912141926

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, Віктор Зубрицький охарактеризував стан справ на ринку праці Житомирщини. Протягом січня-листопада цього року в області зареєстровано 50529 безробітних. Працевлаштовано за направленням державної служби зайнятості 17355 громадян (34,3%). Протягом цього року профнавчання пройшло 5459 осіб (10,8%), а показник працевлаштування після такого навчання зафіксовано на рівні 92,8%. Середня тривалість пошуку роботи (з моменту реєстрації в службі зайнятості до працевлаштування) в області становить 112 календарних днів.

n 0912141926 1

Серед міських центрів зайнятості найбільше безробітних зареєстровано в Житомирі – 7432 громадян, а серед районних - у Володарсько-Волинському районі – 3526 осіб.

Заступник директора обласного центру зайнятості звернув увагу на те, що на ринку праці Житомирщини вже кілька років поспіль спостерігається дисбаланс. Це обумовлено браком фахівців робітничих спеціальностей, а саме столярів, токарів, фрезерувальників, свердлильників, а також водіїв, які готові здійснювати поїздки за кордон. Окрім цього, не вистачає інженерів різних спеціальностей, лікарів і технологів харчової промисловості. Натомість ринок праці перенасичений юристами та фахівцями з економічною освітою.

n 0912141926 2

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework