×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирському університеті обирали студентських деканів

У Житомирському державному технологічному університеті протягом минулого тижня на усіх факультетах обрали свої студентських деканів, а вже 9 грудня  мають визначитися із кандидатом на посаду студентського ректора.

Відповідна процедура у вузі проходить щорічно і таким чином формується відповідальний та надійний орган студентського самоврядування з числа найактивніших претендентів.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

n 0912141927

Передбачено, що за рішенням делегатів груп – старост, студентський декан може залишитися на повторний термін.

Попередньо усі студенти, які виявили бажання скористатися можливістю очолити свій факультет, представили у соцмережах біографічні відомості про себе, а також розповіли про власні здобутки та успіхи безпосередньо у день виборів.

Отож, студентським деканам факультету обліку та фінансів став Олег Гаращук, на факультеті інженерної механіки більшість голосів отримав  Вадим  Наумчук, а   Олексій Федоренчик переміг на факультеті інформаційно-комп’ютерних технологій.  Третьокурсниця Ольга Матвійчук була обрана деканом гірничо-екологічного факультету  і відповідно студентським життям факультету економіки та менеджменту тепер керуватиме Олег Ярощук.

Свої посадові обов’язки з побажаннями гарної роботи усім п’ятьом передали їхні попередники – студентські  декани факультетів ЖДТУ 2013-2014 навчальних років.

До слова, окрім студдеканів, було також обрано і їх заступників і так само озвучено інформацію про цих помічників після голосування.

n 0912141927 1

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework