×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині через вісім місяців слідства оголосили винних у смерті 8 людей. ВІДЕО

  Смерть восьми людей навесні у Бердичеві могла спричинити службова недбалість працівників ЖЕКу.

  Такого висновку через вісім місяців слідства дійшли правоохоронці. Зібрано докази, що ціла родина загинула, бо комунальники вчасно не почистили димаря. На лавах підсудних у різних залах троє працівників одного жеку. Їх підозрюють у порушенні правил безпеки, через яке загинули  восьмеро  людей.

  Їхні тіла знайшли в березні в одному з будинків Бердичева. В одній квартирі бездушними лежали матір, батько, двоє  їхніх дітей, двоє  онуків - трирічний та зовсім немовля - дівчина сина та сусідка, яка зайшла в гості.  Експертиза встановила, що люди вчаділи. Сусіди загиблих підозрювали, що трагедія трапилася через газову піч, у  якій роками не трусили  сажі. 

  "Ми ходили, казали - дайте нам пічника щоб нам  прочистили димоходи. Років 20 ці димоходи ніхто не чистив", - стверджувала сусідка загиблих Зінаїда Стрілецька.

  За вісім місяців слідства прокурори встановили, що пічник не лише несумлінно ставився до роботи, а й підробляв документацію.

  "В деяких  квартирах  він  проводив вказані  роботи, а в деяких  квартирах  він  взагалі  їх  не  проводив, а самостійно  підписував за мешканців будинку вказаний   наряд виконаних  робіт  і акт виконаних  робіт.  За його свідченнями, він  взагалі не проводив прочисток вказаного  вентканалу", - повідомив прокурор відділу прокуратури Житомирської  області Микола Клименко.

  55-річний пічник, який звільнився одразу  після трагедії, свою провину заперечує. І звинувачує в нещасті самих загиблих: мовляв, щоби зекономити, вони топили газову піч дровами і навіть сміттям.

Джерело: tsn.ua

 

 

Последнее изменение Пятница, 16/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework