Житомиряни пропонують винести розважальні заклади з негативною репутацією за межі житлових кварталів міста

  Відповідне звернення з відповідною вимогою з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради 12 листопада.

 

  «Приводом до петиції стало вбивство людини 10.11.18 р в наслідок відвідання одного з РЗНР м. Житомира.

  Якщо це не перший випадок вбивства, що пов'язаний із закладом, і можна говорити про взаємозв'язок та системність, то треба, як мінімум, попередити про ймовірність повторення такого у майбутньому.

  Ідеально ізолювати такі заклади від житлових кварталів. Тобто, щоб не перетинались звичайні миролюбиві люди та особи, що шукають гострих відчуттів (приклад ізоляції "Нью Айленд", що в смт. Новогуйвинське), чи розмістити їх на одній з "окраїн" міста.

  Звичайно, місцева влада не може за одну ніч винести всі РЗНР на край міста, проте вона продовжує видавати різні види дозволів на діяльність, тому все ж може впливати на заклади, які створюються і потенційно мають ознаки РЗНР.

  Сьогодні м. Житомир бурхливо розвивається — приєднуються нові території. Вулицю Михайлівську перетворили в зону харчування і відпочинку....і це відповідає нормальній світовій практиці. Аналогічно, треба зробити вулицю (що не перетинається з іншими), чи район (який природно чи антропогенно відділений від житлових районів), де б люди, що люблять гострі відчуття, могли б зустрічатися один з одним, а не наводити жах на пересічних житомирян.

  Альтернатива — позначення РЗНР спеціальним знаком (як практикується на дорогах) - чорна крапка в червоному трикутнику, щоб відвідувач був ознайомлений з ризиком, що несе відвідування такого закладу (тобто знак, який попереджає, що в цьому закладі, або поруч з ним, за останні 10-5 (N) років було вбито 2-3(N)) людини», — йдеться в тексті петиції.

  Наразі звернення отримало 9,6% від потрібної кількості підписів. Наразі їх збір триває. Підтримати петицію можна тут.

 

Последнее изменение Пятница, 16/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework