×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Майже 25 років відсутнє опалення, все приміщення в аварійному стані: На Житомирщині занепадає величезний будинок культури. ФОТО

   В селі Яроповичі в Андрушівському районі величезний будинок культури, який розрахований майже на 700 людей знаходиться в аварійному стані.

  Новий будинок культури в с.Яроповичі було відкрито в 1967 році. Нове, велике приміщення, за площею найбільше в області, із чималим залом розрахованим на 650 чол. На той час в будинку культури працювали:кіномережа, спортзал, побутовий комбінат. Активно працювали драматичний, хореографічний гуртки, духовий оркестри та хор, який налічував 100 чоловік. Також працювала бібліотека в якій було безліч творів та збірників. В 1990 році був створенний музей, який існує на даний час, і поповнюється новими історичними даними про наш край. Але ці дані пошкоджуються після кожного дощу,  - про це повідомляють в групі  Андрушівка Сьогодні у Фейсбук.

  Якщо будинок культури опалювався вугіллям, а потім дизпаливом, то зараз руйнується на очах, та не опалюється вже майже 25 років. Наразі у закладі працює спортзал, що містить: одну більярдну,тенісну кімнату та великий спортивний зал. Є дискотека з новим обладнанням. Відвідуваність мізерна тому, що в приміщеннях холодно та волого. Всі відвідувачі перебувають у верхньому одязі. Грати у волейбол, футбол теніс та більярд таким чином не зручно, а під час танців ще гірше.

  Будинок культури в аварійному стані, - щілини такі, що вітер гуляє із широким розмахом по приміщеннях. Дах протікає руйнуючи стелю, яка з дня на день може впасти на голову. Молоді крім холодного спортзалу та дискотеки немає куди піти і провести своє дозвілля. Не хочеться приходити в холодні приміщення та грати у верхньому одязі. Цього року було замінено вікна тільки у фоє, а у інших кімнатах ні, бо всім немає ніякого діла. В цьому році зроблено косметичний ремонт фоє, бо воно вже було занадто занедбане - заходити під час свята та дискотеки, а тим паче приймати гостей було соромно.

ok 26.11.3069jpg

 ok 26.11.2036jpg

ok 26.11.20342jpg

ok 26.11.36596jpg

ok 26.11.203659jpg

ok 26.11.j36596pg

 

Последнее изменение Вторник, 27/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework