×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Бердичеві в міському басейні активно тривають ремонтні роботи

  В міському басейні тривають ремонтні роботи, які мають завершитись до кінця цього року. 

  Вже зроблено ремонт та утеплення даху, а нині йде монтаж системи вентилювання. Для басейну ця система не менш важлива, ніж, наприклад, система опалення чи система очистки води. Адже в приміщеннях, в яких знаходиться великий та малий басейни, вологість постійно значно перевищує показники інших аналогічних за площею та об’ємом залів. І саме ця надлишкова вологість може руйнувати і металеві, і бетонні конструкції будівлі. 
При будівництві басейну в минулому столітті систему вентиляції проектували і встановлювали, але вона була дуже неефективною та дуже енергозатратною. Досить швидко вона взагалі перестала виконувати більшість своїх функцій.

  Зараз встановлюють сучасну систему, яка передбачає рекуперацію повітря, що значно підвищує енергозбереження будівлі. Повітря, яке заходить з вулиці, підігрівається повітрям, яке виходить з приміщень назовні. І якщо для побутових цілей рекуператор – це невеличкий прилад величиною трохи більше чайника, то для великих приміщень - це складна і громіздка система.

  Проблемою стало навіть перенесення елементів цієї системи до агрегатної зали, що знаходиться в підвалі під басейном. Двері там замалі, бо радянське обладнання при будівництві туди спочатку встановили, а потім накрили перекриттям. Та будівельники знайшли вихід з ситуації і за допомогою крану все-таки змогли встановити його.

  Працівники басейну теж допомагають у проведенні ремонтних робіт, бо дуже хочуть, щоб завершились вони якомога швидше, і, як обіцяв у своєму звіті міський голова, басейн розпочав роботу ще в цьому році.

Джерело: rio-berdychiv.info

 

 

Последнее изменение Пятница, 30/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework