Як у Бердичеві перша пара закоханих «за добу одружувалася». ВІДЕО

  Віднедавна «одружитись за 24 години» можна і в Бердичеві. Відповідно проект «Шлюб за добу», впроваджений Мін’юстом у багатьох містах України, 6 грудня стартував у цьому місті.

 

  Про це повідомляється на trkvik.tv

  Першою парою молодят, які виявили ініціативу зареєструвати одруження швидко, стали Оксана і Сергій Трохименко. Так як чоловік – військовослужбовець 26-ої артбригади, то музичний супровід церемонії символічно здійснював оркестр військової частини. Офіційну церемонію одруження розпочала чарівна ведуча. 

  У Бердичеві «одружили за добу» першу пару закоханих

  Близько 5 місяців тому вони зустрілись, кажуть молодята, покохали один одного і вирішили одружитись. Сергій – родом із Черкаської області, Оксана – із Гришковець. Після весілля планують жити на Бердичівщині. Про проект «Шлюб за добу» закоханим розповіли у Бердичівському РАЦСі.

  Начальник відділу Бердичівського ДРАЦСу Руслана Кулик зазначає, що скористатись послугою «Шлюб за добу» можуть не тільки військовослужбовці.

  Прибули привітати молодят начальник та заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Житомирській обл. Зі слів Олександра Грабара, із березня 2017 році пілотний проект – за рік уже став доброю традицією на Житомирщині. За цей час за спрощеною процедурою зареєстровано понад 900 шлюбів, із яких 800 – у м. Житомирі. Проект діє у Коростені, Радомишлі. А із 6 грудня – у Бердичеві та Новоград-Волинську. Якщо ж ви теж бажаєте одружитись «за 24 години», що слід знати?

  Сергій і Оксана – щасливі. Їм сьогодні – усі найкращі квіті та найщиріші вітання. Сім’я, кажуть, має триматися на взаєморозумінні й любові – і нехай так буде!

Джерело: trkvik.tv

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework