В житомирському монастирі займаються незаконним бізнесом, продаючи воду в сумнівних умовах? ФОТО

   На своїй Фейсбук-сторінці у Фейсбук громадський діяч Андрій Федірко порушив надзвичайно важливу тему з продажем води в монастирі міста Житомира.

  Якщо судити зі слів Андрія Федірка, різних коментарів під його допису, то висновок напрошується сам собою, що ситуація з продажем води в монастирі дійсно непроста.  

  В цій історії більше питань, аніж відповідей, але таку тему варто порушувати.

  Справа в тому, що зовсім нещодавно приміщення, в якому продавалася вода, дійсно перебувало в антисанітарному стані, тож купувати воду в монастирі було навіть небезпечно для  здоров'я. Окрім того цей бізнес з продажем води є незаконним, судячи з того, що ми побачили по матеріалам, словам як громадського діяча Андрія Федірка, так і інших користувачів Фейсбук. Ми не робимо жодних висновків, оскільки не знаємо досконало всієї ситуації, але лише подаємо інформацію ту, яка наразі наявна з допису Андрія Федірка.   

  Він, зауважимо, мав особисту розмову з пані Михаїлою, ігуменею монастиря, де вона обіцяла, що ситуація з антисанітарним станом буде виправлятися. І там дійсно почали рухатися в цьому напрямку: після того, як Андрій Федірко там побував, він запевнив, що там навели чистоту в приміщенні та вичистили наливні шланги того.

  Ось конкретний текст його допису:

  «Шановні Українці!

  В листопаді Я змушений був підняти питання про пункт продажу води при Анастасіївському монастирі.

  Мені тоді дуже не сподобався антисанітарний стан який був в тому приміщенні, особливо наливні шланги , в складках яких був масний бруд і пліснява. Як вияснилося шланги практично ніколи не милися і не дезинфікувалися, хоча по воду приїжджають тисячі людей, які в них руки, що вони ними брали і чим ті люди хворіють, одному Богу відомо.

  Я замовив аналіз води, яка продається там і мав розмову з ігуменею монастиря , пані Михаїлою, пояснивши їй суть і можливі негативні наслідки антисанітарного стану в приміщенні.

  Результатами розмови Я залишився задоволений, пані Михаїла виявилася достатньо мудрою жінкою і підійшла до конструктивної критики І зауважень щодо санітарії з розумінням, пообіцявши виправити всі зауваження щодо санітарії і гігієни.

  Сьогодні Я знову приїхав купити води в монастир і був приємно вражений чистотою наливних шлангів і чистотою в приміщенні.

  На стіні висить , як ми і домовлялися,повідомлення для покупців про час проведення дезинфекції шлангів (щоденно в кінці робочого дня) .

  Аналізи води ( хімічний і бактеріологічний) Я замовляв в обласній лабораторії по вул. В. Бердичівській.

  Як бачите по результатах , вода повністю придатна до вживання.

  З результатами аналізів Ви можете самостійно ознайомитися, вони теж вивішені на стіні ліворуч.

  Від себе додам.

  З мого життєвого досвіду знаю, якщо людина позитивно реагує на конструктивну критику,чи зауваження, виправляє свої помилки, навчається ..... -це Розумна Людина , яка має світлий Розум,Життєву Мудрість і Божу Благодать».

  А ось, що стало відомо ще з коментарів. Саме цей коментар опублікував Андрій Федірко з приводу цієї історії з продажем води в монастирі міста Житомира:  «Це незаконний бізнес Свердловина зроблена самовільно, ні одна служба дозволів не давала.

  Облік добутої води не ведеться, облік проданої води не ведеться..... Ця інформація зі слів ігумені монастиря пані Михаїли.  На мої запити всі служби підтвердили, що дозвіл на продажу надр не надавали.

  Запит з податкової до цих пір не наданий.  В понеділок хочу звернутися до начальника податкової .

  Але Я людина зайнята, і займаюсь цим у вільний час.  Якщо маєте змогу, підключайтесь допомагайте всі небайдужі та всі охочі».

kd13121812 2

kd13121812 2

kd13121812 2

kd13121812 2

kd13121812 2

kd13121812 2

Фото: Андрій Федірко, Фейсбук

 

Последнее изменение Четверг, 13/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework