На Малинщині відновили освітлення у фабричному парку, де його не було останніх 15 років

  Днями за сприяння депутата облради Олега Дзюбенка і місцевого комунального підприємства «Екоресурс» відновили освітлення у фабричному парку, де його не було останніх 15 років.

 

  Про це зазначається у виданні mn.zt.ua.

  Як розповідають у мерії, роботи тривали три тижні. Проклали підземний кабель, встановили вісім нових стовпів із ліхтарями і пофарбували старі, розвісили 42 нових світильники з LED-лампами. Усе це вдалося зробити завдяки 120 тисячам гривень, спрямованим у Малин із обласного бюджету, та власним ресурсам комунального підприємства.

  Парк поступово перетворюється на яскраве, затишне місце сімейного відпочинку. Дещо раніше там з’явилися дитячі ігрові майданчики, футбольне поле та спортивні тренажери, гарні дерев’яні лави і єдиний у Малині пам’ятник засновнику нашого древлянського міста — князю Малу. Планується прикрасити парк молодими зеленими насадженнями, також прокласти доріжки тротуарною плиткою, замінити огорожу.

  Значна заслуга у цих перетвореннях, зауважують люди, депутатів міської ради Сергія Карпенка і Олександра Ситайла, які стараються зробити фаб­ричну зону по-справжньому комфортною для містян. Може, до добрих справ долучаться і підприємства, які працюють у мікрорайоні паперовиків? Адже на сьогодні тільки разом можна віднайти пристойний фінансовий ресурс для капітальних вкладень.

Джерело:mn.zt.ua

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework