На фасаді однієї зі шкіл Житомирщини відкрили меморіальну дошку військовику, державному діячеві Андрію Таранову. ВІДЕО

  У Бердичеві на фасаді 12-ої загальноосвітньої школи урочисто відкрили меморіальну дошку колишньому випускнику цієї школи, українському військовику, державному діячеві Андрію Таранову, людини, яка стояла у витоків формування і створення військових частин у місті.

  На фасаді ЗОШ №12 відкрили меморіальну дошку Андрію Таранову

  Андрій Таранов мав досвід роботи в Службі безпеки України, брав участь в бойових діях в Югославії, працював першим заступником начальника Департаменту контррозвідки Служби безпеки України, був радником Міністра доходів і зборів. Із 2014 року Андрій Таранов – заступник Глави Адміністрації Президента України. Він був із тих бердичівлян, які не забувають свою малу батьківщину і земляків.

  На відкритті меморіальної дошки були присутніми й тримали слово заступник Глави Адміністрації Президента Валерій Кондратюк, заступник військової частини А 2772 Сергій Шевчук, дружина Андрія Івановича Світлана Таранова.

  Андрій Таранов нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ст., відзнакою Служби Безпеки України «Хрест доблесті» ІІ ст. та багатьма іншими державними нагородами. Загинув 18 вересня 2016 року в Києві на Дніпрі, у результаті нещасного випадку. Серед присутніх на відкритті меморіальної дошки – однокласники Андрія Таранова.

Джерело: trkvik.tv

 

 

Последнее изменение Пятница, 28/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework